Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Fargenøytral og nærende øyenskyggebase

Øyenskyggebase som gjør at din øyenskygge varer dagen og natten igjennom! Basen har en myk og kremet konsistens som enkelt fordeles jevnt utover øyelokket. Dens nøytrale farge skjuler eventuelle rødheter og ujevnheter på øyelokket og gjør hudtonen helt plettfri!

Selve øyenskyggen blir nå mye enklere å påføre, samt at selve fargen blir mye mer intens og brilliant. Endelig blir skyggefargen akkurat slik man ser den i skyggeskrinet! Øyenskyggen vil nå heller ikke legge seg i linjer og «krølle» seg i globallinjen. Skyggen får en ultimat holdbarhet som varer og varer, den blir til og med vannavstøtende.

Eye Shadow Base inneholder bisabolol (utdrag fra kamille) som beroliger huden og dysser ned rødhet. I tillegg er det også E-vitamin som beskytter den sarte huden på øyepartiet mot frie radikaler fra våre omgivelser, og fungerer dermed som en forebyggende anti-age. Basen er helt uten animalske substanser.

I og med at basen gjør at øyenskyggen fester seg bedre, er dette også et ideelt produkt for kontaktlinsebrukere.

Eye Shadow Base er et universalt produkt som kan anvendes i kombinasjon med alle typer øyenskygger fra alle mulige makeup-merker.

Påfør litt Eye Shadow Base på fingertuppen og fordel det jevnt utover øyelokket. Påfør deretter videre make-up med skygger og linere. Basen kan med fordel også anvendes alene for å jevne ut hudtonen på øyelokket.