Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Transparent og lysreflekterende fikseringspudder

Fixing Powder fikserer Artdeco sine kamuflasje-produkter og gjør de vannfaste. Pudderet vil også fiksere og gjøre at samtlige foundations og leppestifter får et optimalt langvarig resultat.

Allsidig, lett og mikronisert formulering med lysreflekterende pigmenter gir den perfekte finish til din makeup. Pudderet er også helt transparent, så det vil ikke gjøre noe med fargetonene på resten av makeup’en.

Etter påføring av Artdeco kamuflasjeprodukter, påfør et tykt lag med Fixing Powder ved hjelp av pudder-puff eller børste. Etter noen minutter børster du vekk overflødig pudder – og vips! Din kamuflasje-makeup er nå blitt vannfast.

Skal Fixing Powder anvendes som et vanlig pudder; påfør en liten mengde med pudder-puff eller børste over fullført makeup, gjerne over hele ansiktet. Du får nå en perfekt finish og et langvarig resultat.

Fixing Powder kan anvendes av alle hudtyper i alle aldre. Pudderet absorberer i tillegg overflødig olje, derfor er pudderet ypperlig også til en fet og kombinert hud.