Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Nærende og volumøkende mascara-base

En høykvalitets nærende mascarabase i balmtekstur til bruk under vanlig mascara. Basen vil ta vare på vippene slik at selve mascaraen ikke sliter på dine øyenvipper. Grunnet dens jevne konsistens vil basen i tillegg gi ekstra volum, lengde og fylde, samt gjøre at du ikke trenger å bruke like mye av din vanlige mascara.

Basen er beriket med naturlige mineraler og algeekstrakter som gjør at vippene får næring fra rot til tupp. Ekstrakt fra røde alger fukter vippene, og øker dermed deres fleksibilitet og gir de en silkeaktig glans. En kombinasjon av brune alger får vippene til å fremstå mer voluminøse, og vil på sikt stimulere og øke tettheten på dine vipper.

Dette produktet kan med fordel anvendes av alle, uavhengig om det er tynne, korte eller lange vipper. Tryll frem ønskede vipper med denne mascarabasen som både nærer og skaper volum!

Mascarabasen er helt parfymefri og kan derfor trygt anvendes av både kontaktlinsebrukere og de med sensitive øyne.

Basen anvendes under din vanlige mascara med farge fra ethvert merke. Påfør et lag med base (eller flere lag for å bygge enda mer volum, eksempelvis til fest), vent deretter noen få sekunder, påfør så mascara med farge.