Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Nøytraliserende og mykgjørende leppebase med volum-effekt

Det ultimate produktet for å få det optimale leppemakeup-resultat! Lifting Lip Base er en leppebase som nøytraliserer dine lepper før påføring av videre leppeprodukter. Det unike er den nøytrale beige fargen og de aktive ingrediensene.

Den beige tonen på leppebasen jevner ut din egen leppefarge, noe som gjør at leppestiften får nøyaktig den samme fargen på dine lepper som den fargen leppestiften faktisk har. Dette vil gi et mye mer intenst resultat.

Basens aktive og nærende ingredienser gjør at leppestiften får en bedre holdbarhet og at leppene ikke tørker ut. Basen trekker inn i leppene og jobber, mens leppestiften vil ligge ovenpå og ikke trekke inn og bli ujevn. Squalener og jojoba-olje sørger for optimalt med næring. E-vitamin vil beskytte dine lepper mot nedbrytning av frie radikaler i våre omgivelser og fungere som anti-age. I tillegg vil ingrediensen Maxi Lip™ gi dine lepper optimalt volum og fylle ut linjer. Lifting Lip Base gir dine lepper en cocktail av nærende ingredienser og en holdbar leppemakeup!

Påfør et tynt lag med Lifting Lip Base, både på leppene og selve leppekonturen. Påfør deretter ønsket lipliner, leppestift og/eller lipgloss.