Artdeco

18:Brilliant Mauve 25:Brilliant Fawn 45:Brilliant Ruby Red 52:Brilliant Rose Blossom 58:Brilliant Hollywood Pink 62:Brilliant Soft Pink 64:Brilliant Rose Kiss 72:Brilliant Romantic Pink|18
Tilbake

Beskrivelse:

Langvarig lipgloss med brilliant glans

En luksuriøs gloss til leppene med en fantastisk og sofistikert glans.  Glossen er lett i teksturen og gir et garantert langvarig resultat og en elegant look til dine lepper. Eksotiske planteekstrakter fra Amazonas tilfører rikelig med næring og sørger for et unikt velbehag. Et aktivt ingredienskompleks fremstilt av innkapslet kollagen og hyaluronsyre binder fuktighet, men vil også opprettholde fastheten i leppene. SPF 6 beskytter dine lepper mot solens skadelige UV-stråler, og fungerer dermed også som en anti-age.

Lip Brilliance-glossene briljerer derfor med brilliant glans og holdbarhet. Leppene fremstår fyldigere og får daglig næring og beskyttelse.

For optimalt resultat kan du med fordel anvende en lipliner for å markere leppenes kontur; eventuelt forstørre eller forminske. Til gloss er det mange som liker å anvende Artdeco sin «usynlige» lipliner bare for å holde glossen på plass. Bruk gjerne også en leppebase for å oppnå et enda jevnere fargeresultat, eller anvend en leppestift før påføring av gloss.