Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Pudderbørste for en naturlig finish laget av nylon- og geitehår

Innovative All in One Powder & Makeup Brush er den optimale børsten for å avslutte makeup’en med pudder. Børsten er laget av høyeste kvalitet – en kombinasjon av både av naturlige geitehår og syntetiske nylonhår. Dette sørger for en myk og behagelig påføring, og viktigst av alt – den gir deg den perfekte finish.

Elastisiteten til børstehårene gjør at pudderet fordeles jevnt utover hudoverflaten og gir deg et langvarig resultat. Påfør ønsket pudder på børsten, rist av overflødig produkt ved å slå kosten forsiktig inntil hånden din. Påfør deretter pudder fra midten av ansiktet og jobb deg utover i sirkulære bevegelser mot ansiktets ytterkanter for å oppnå et mest mulig naturlig resultat.

All in One Powder & Makeup Brush er spesialutviklet til den fine teksturen på Artdeco High Definition Loose Powder, men kan selvsagt anvendes i kombinasjon med andre puddere fra Artdeco og samtlige andre merker.

Ekstra tips er at denne børsten er ideel til å påføre flytende foundation. For et optimalt resultat og en makeup som virkelig sitter ta opp litt av foundationen i børsten og påfør i stipling bevegelser på huden. På denne måten penetrerer foundationen bedre inn i huden og du får frem et mer naturlig makeup resultat