Artdeco

3:Peach 5:Light Peach 6:Light Ivory 7:Olive |3
Tilbake

Beskrivelse:

Lysreflekterende og flytende concealer i praktisk vri-penn

Lysreflekterende dekkrem med svak fargepigmentering. Integrert pensel-applikator sørger for en presis og jevn påføring. Concealerens behagelige konsistens legger seg ikke i linjer, men «fyller ut» grunnet dens lysreflekterende pigmenter som gir en optisk illusjon. Produktet er også vannavstøtende og har en svært langvarig effekt, noe som også gjør den perfekt på varme sommerdager. Concealeren er helt parfymefri og inneholder samtidig UV-beskyttelse – derfor ypperlig til ansiktets mer sensitive områder som øyepartiet.

Et profesjonelt, korrigerende og foryngende produkt! Den ultimate "tryllepennen". Skygger og fine linjer forsvinner på magisk vis, mens hudtonen etterlates frisk og full av glød. Kan også anvendes som en highlighter på for eksempel kinnben for å fremheve.

Skjul mørke ringer under øynene perfekt! Anvend da Perfect Teint Concealer med gulbasert fargetone. Gult er komplementærfargen til blått, mørke ringer under øynene vil derfor bli mindre fremtredende. Dekkevnen kan bygges opp med flere påføringer.

Anvend beige og rosatoner for å dekke over og friske opp andre partier i ansiktet (eksempelvis ved nesevinger, rundt lepper, osv).