Artdeco

|
Tilbake

Beskrivelse:

Profesjonell pudder-børste laget av geite-hår

Denne pudder-børsten er perfekt til å både ta opp og fordele farge i ansiktet. Børsten er laget av det fineste geite-hår, noe som sørger for en myk og behagelig påføring. De fine hårene er meget elastiske og gir den jevneste påføring og god holdbarhet.

Den runde formen på børsten forenkler påføringen av pudder og gir en eksakt og presis fargefordeling på dine ansiktskonturer. Det kraftige og lange skaftet gir deg et godt grep for å kunne skape en perfekt make-up.

Påfør ønsket pudder på børsten, rist av overflødig produkt ved å slå kosten forsiktig inntil hånden din. Påfør deretter pudder der du måtte ønske. Anvend et vanlig, transparent eller Artdeco fikseringspudder over hele ansiktet for å matte ned og fiksere makeup’en. Start påføringen fra midten av ansiktet og jobb deg utover i sirkulære bevegelser.

Pudderkosten er også optimal for å definere dine ansiktskonturer – fremheve eller forminske. Husk at lyse farger fremhever, mørke farger forminsker. Eksempelvis: mørkt pudder på bred kjeve for å forminske, lyst pudder på kinnben under rouge for å fremheve ytterligere.

Powder Brush Premium kan anvendes til alle typer pudder (også solpudder) fra alle mulige merker.