Artdeco

01:Mineral Natural 02:Mineral Skin Corrector 09:Mineral Red 17:Mineral Vintage Nude 18:Mineral English Rose 22:Mineral Soft Beige 28:Mineral Light Pink 35:Mineral Rose Red 48:Mineral Black Cherry Queen 49:Mineral Invisible Lip Contour|01
Tilbake

Beskrivelse:

Leppekontur-farge med mineraler

Denne liplineren er en brukervennlig lipliner med praktisk skrumekanisme. Inneholder et unikt kompleks bestående av nøye utvalgte og viktige mineraler; sink, magnesium, kalsium og kobber. Liplinerens tekstur er myk og sørger for en behagelig påføring av farge som i tillegg har optimal varighet.

Mineralene beskytter den sarte huden på leppene i en kombinasjon av E-vitamin som beskytter mot frie radikaler fra våre omgivelser og mot for tidlig aldring.

Mineral Lip Styler er helt fri for parfyme, parabener og mineraloljer. Den er i tillegg vannavstøtende. Fargeintensiteten er sterk, men kan også bygges opp ved å gjenta påføringen.

Mineral Lip Styler har integrert blyantspisser i enden av produktet, på denne har du en lipliner som alltid er klar til å brukes

Påfør leppeblyanten på leppenes kontur, dette vil forhindre at leppestiften sklir utover eller legger seg i eventuelle linjer. En lipliner gir deg også muligheten til og enten forstørre eller forminske dine lepper, men også å rette opp eventuelle ujevnheter i din leppekontur. Etter å ha påført lipliner påfører du leppestift og/eller gloss.