Artdeco

2:NATURAL BEIGE 3:SOFT IVORY 4:LIGHT BEIGE 6:HONEY 8:LIGHT TAN |2
Tilbake

Beskrivelse:

Foundation i pudderform med mineraler

Denne mineralfoundationen har dekkevnen til en klassisk foundation med den silkematte konsistensen til et løstpudder. På enkleste vis får man en perfekt og jevn hudtone med en naturlig, frisk og glødende look, samtidig som huden blir tatt vare på.

Mineral Powder Foundation inneholder et høykvalitets mineralkompleks bestående av sink og magnesium. Produktet er helt uten talkum, voks og oljer, og vil derfor ikke tette porene. Foundationen er også helt uten parfyme.

Titaniumdioksid i kombinasjon med sinkoksid forsegler huden med et effektivt UV-filter tilsvarende SPF 15. Dette vil daglig beskytte huden din mot solens skadelige stråler og for tidlig aldring.

Mineral Powder Foundation kan anvendes av alle hudtyper i alle aldre, selv sensitive. Dette er produktet for deg som vil ha en naturlig make-up som samtidig pleier huden din! Produktet er særdeles ypperlig til en fet eller kombinert hud, da sink vil virke absorberende og matte ned hudoverflaten, samt ha en helende effekt på urenheter.

Etter påføring av dagkrem, ta litt pudderfoundation i lokket og la mineralene snurres rundt med Artdeco Kabuki Mineral Brush. Dette vil feste produktet til børsten. Påfør deretter foundationen på huden med børsten i sirkulære bevegelser.