Artdeco

Tilbake

HVORDAN LEGGE PERFEKT FOUNDATION

1/4
 Forrige bilde Neste bilde

Foundation er selve grunnlaget for en perfekt make-up - det hele starter her... Men det å legge en perfekt foundatin er ikke alltid like enkelt... Her får du tips til hvordan du kan få et plettfritt resultat!

Valg av foundation

Det aller viktigste er valg av riktig foundation. Velg en foundation tilpasset din hudtype og det resultatet du ønsker - matt, utjevnende, oppstrammende? Valget er ditt. Men når det kommer til fargevalg så er det utrolig viktig at du velger en farge som er mest mulig lik din egen hudtone. Prøv gjerne litt foundation på kjeven og ned mot halsen for å se at det blir en jevn fargeovergang - man skal ikke se hvor foundationen starter og slutter, det skal ikke være brå kanter/overganger. Er du i tvil mellom to fargenyanser, så velg alltid den fargenyansen som er en tone lysere enn din egen hudtone - dette vil gi deg et naturlig og perfekt resultat.

Gjør klar huden før påføring av foundation

Start med din daglige hudpleie - rens huden og påfør ansiktskrem. For å få et optimalt resultat anbefales det å anvende Artdeco sin Make-Up Base for å jevne ut hudtonen og få maksimal glød. Bruk av base vil også gjøre makeup'en enklere å fordele foundation jevnt utover hele ansiktet, pluss at den vil få maksimal holdbarhet - dagen og natten igjennom.

Påføring av foundation

Foundation kan påføres enten med fingrene, med svamp eller med en foundationbørste. Påføring med fingrene og foundationbørste vil gi det mest naturlige resultatet. Ønsker du å dekke mest mulig anbefales det å anvende svamp for å optimalt dekke ujevnheter i ansiktets kriker og kroker.

Start med å påføre foundation på midten av ansiktet, og fordel foundationen videre utover ansiktet. Man skal ha mest produkt på ansiktets midtre del, og mindre ut mot ansiktets kanter (hårfeste, kjeve/hals). Dette vil gi et naturlig resultat uten markante foundationkanter som synes. Ønsker du en sterkere dekkevne, gjenta påføringen.

Hvis ønskelig kan du anvende et pudder på toppen av din foundation. Dette vil matte ned huden ytterligere og feste selve foundationen og gjøre den enda mer holdbar.