Artdeco

Tilbake

FORSTØRR DINE LEPPER

1/3
 Forrige bilde Neste bilde

Vi drømmer vel alle om lepper som Angelina Jolie... Men de færreste av oss er født med det fra naturens side, dessverre... Flere velger å dra til kosmetiske klinikker og foreta injeksjoner i leppene med ulike fyllstoffer. Mange av disse blir heller ikke fornøyd med resultatet da det fort blir ujevnheter. Så hvorfor ikke vurdere en annen løsning, som i tillegg er langt billigere og ikke smertefullt i det hele tatt...?

Med profesjonelle, men allikevel enkle tips, kan du raskt skape dine drømmelepper ved hjelp av riktige produkter og påføringsteknikker.

For å få optimalt store lepper er det viktig at de er velpleide. Et godt tips er å peele de med jevne mellomrom, gjerne ha en egen liten tannbørste til leppene. Jevnlig skrubb av leppene vil fjerne døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen, dette vil også gi de mer naturlig rosafarge. Det er også viktig å sørge for at leppene har nok fuktighet, så drikk nok vann! Man merker det fort på leppene dersom man ikke har drukket nok i løpet av dagen...

Make-up for større lepper:

1. Hovedregelen innenfor make-up er at lyse farger forstørrer og fremhever, mørkere farger forminsker. Start derfor med å påføre Artdeco Perfect Teint Concealer i fargen Refreshing Natural på huden rundt leppekonturen, etter påføring av foundation. Denne concealeren inneholder lysreflekterende pigmenter som vil gi en optisk illusjon av fyldigere lepper.

2. Liplineren er ikke lenger bare tilegnet bestemor, den skal vi også bruke! Den er ikke bare til bruk for at leppestiften ikke skal skli ut i rynkene... Med en lipliner får du nemlig uante muligheter for både å forstørre, forandre form og korrigere eventuelle skjevheter. Mineral Lip Styler i fargen Mineral Soft Beige har en naturlig rosatone som passer til de fleste lepper. Påfør så lipliner på ytterkanten av din egen leppekontur - da får du din naturlige form, men i en størrelse større. Ønsker du kun å anvende lipgloss og ikke leppestift, kan du skravere leppene med liplineren for å få fargen igjennom.

3. Etter påføring av lipliner påfører du Artdeco Lifting Lip Base. Dette er en leppebase som fukter og nærer leppene dine, samtidig som ingredienskomplekset Maxi Lip™ gir leppene dine optimalt volum og fyller ut linjer. Leppebasen vil også gjøre at selve leppemakeupen din får en maksimal varighet.

4. Så er det på med leppestiften. For å få maksimalt store lepper anbefales det å bruke en leppestift i en lys og naturlig rosafarge, for eksempel Art Couture Lipstick. Her er det også fuktgivende og nærende ingredienser, samt Maxi Lip™ som forstørrer leppene. Du må gjerne bruke en annen farge, dersom du eksempelvis ønsker knallrøde lepper, men da bør du også anvende en matchende lipliner utenfor leppekonturen din.

5. Avslutningsvis så er det gloss som skal påføres. Bruker du kun lipliner og ikke leppestift, er det optimale å anvende en  dus rosafarget lipgloss for optimal størrelse på leppene, for eksempel Lip Brilliance i fargen Brilliant Rose Kiss. Denne kan også anvendes over en naturlig rosafarget leppestift. Lip Brilliance vil glitre brilliant på leppene dine og få de til å fremstå enda fyldigere. Har du valgt en leppestift med mer farge så er det beste å påføre Glossy Lip Finish - en helt blank lipgloss som gir den perfekte "wet look"-effekten og fyldigere lepper. Gloss påføres fra midten av leppen og på midten skal det være mest gloss for å få illusjonen av størst mulige lepper.

Lykke til! *Smask*