Artdeco

Tilbake

ARTDECO VÅRLOOK

1/3
 Forrige bilde Neste bilde

Vårlooken  fra Artdeco er en frisk og fargerik limited edition. Looken er utviklet i samarbeid den tyske designerduoen Kaviar Gauche. Artdeco gir deg denne våren en sprek fargepalette i korall og orange, våren og sommerens aller hotteste farger.

Kaviar Gauche Beauty Meets Fashion er inspirert av det vi har sett på catwalken for sommerhalvåret 2012. Fargene er nøye sammensatt for å matche det siste innen trendbildet fra moteverdenen.

I looken finner du øyenskygger i orange, brunt og lysegrønt. Leppene skal fargelegges i korallfarget leppestift og gjerne i kombinasjon med den nye og freshe korallfargede glossen. Neglene skal også ha farge, her i korall, orange og bronsje. Alle disse lekre fargene vil fremheve din solkyssede hud denne sesongen.