Artdeco

Tilbake

SPORTY MAKE-UP I SKIBAKKEN

1/1
 Forrige bilde Neste bilde

Det å ta seg bra ut i bakken er ikke alltid like lett... Ikke alle er født med ski på beina, selv om vi er nordmenn. Det kan dessverre ikke Artdeco hjelpe deg med, men vi har tipsene for å se mest mulig fresh ut i skibakken!

Selvsagt skal man ikke ha full kveldsmakeup i kombinasjon med sportsklær... Men det er jo ålreit å føle seg litt fin også, og ikke som om man akkurat har gått over målstreken på 5-mila... Man skal jo heller ikke se bort ifra at det blir after-ski i påskeferien, så da er det greit å ha makeupen på plass.

Det beste når man skal være i aktivitet (og til og med kanskje svette litt) er å bruke makeup-produkter som har en optimal holdbarhet. Her har selvsagt Artdeco spesialproduktene som gir deg en langvarig make-up - både i skibakken og på after-ski. Stikkordene for sporty-makeup er en jevn hudtone og en frisk og naturlig glød.

Artdeco Long Lasting Foundation er ypperlig å bruke i bakken. Den har en lett konsistens og en middels dekkevne, så du vil ikke se "sminket" ut. I tillegg har den beskyttende solfaktor 20. Det er viktig å bruke solbeskyttelse i skibakken da snøen reflekterer mye lys tilbake til huden. Formulaen er helt oljefri, men vil allikevel tilføre huden fuktighet.

Det kan jo også være at man har vært på after-ski kvelden før og man våkner opp med litt mørke ringer under øynene. Da er Artdeco Perfect Teint Concealer perfekt, da dens lysreflekterende pigmenter vil lysne og freshe opp øyepartiet betraktelig.

Videre øyenmakeup som egner seg i bakken er vannfast eyeliner og mascara, da den friske fjelluften lett kan få øyene til å renne. Artdeco Soft Eye Liner Waterproof i fargen Cobalt Blue gir et sprekt og våkent blikk. Perfect Volume Waterproof Mascara gir optimalt volum og optimal holdbarhet.

I stedet for en typisk rosafarget rouge kan du med fordel anvende solpudder i kinnene. Dette vil varme opp og få huden din til å gløde i påskesolen. Artdeco Bronzing Compact Powder inneholder solfaktor 12.

Når kvelden nærmer seg og det er tid for after-ski er det én ting som gjenstår... Leppene! Glem nå for all del ikke å ha med en lipgloss på innerlomma eller i rumpetasken. Artdeco Lip Brilliance i fargen Rose Kiss tilfører leppene en frisk og naturlig rosafarge og en brilliant og glitrende glans. Er du litt ekstra jålete er det heller ingenting i veien for å bruke lipgloss i bakken. Lip Brilliance har nemlig beskyttende solfaktor 6.