Artdeco

Tilbake

HELLO MISS FLAWLESS!

1/2
 Forrige bilde Neste bilde

En helt jevn og plettfri hud er uten tvil første prioritering hos de fleste jenter når det gjelder make-up. Vi har alle små ujevnheter i huden; i form av urenheter, linjer, pigmentforandringer og bittesmå arr. For å rette opp i disse små "feilene", så er concecaleren vårt aller beste hjelpemiddel... Artdeco har flere concealere og dekkstifter til ulike behov og ønsker. Få en "flawless skin" med Artdeco!

Skjul mørke ringer under øynene

For å skjule mørke ringer under øynene er det beste å anvende Artdeco sin tryllepenn; Perfect Teint Concealer. Dette er et profesjonelt og korrigerende produkt. Velg da en farge med gultoner, eksempelvis fargen Refreshing Natural. Gultoner vil dekke perfekt over det blå, da dette er komplimentærfarger. Concealeren inneholder også mikroniserte lysreflekterende pigmenter som vil lysne opp øyepartiet og gi deg et fresht og våkent blikk. Pigmentene vil også fylle ut eventuelle små linjer ved å gi en optisk og utfyllende illusjon.

Fyll ut linjene

Concealer kan også anvendes for å fylle ut linjer i ansiktet, eksempelvis "sinnarynken" mellom brynene, linjene som går på skrått ned fra nesevingene mot munnen og linjer rundt leppene. Anvend da en concealer med rosatoner og ikke så mye gult, gjerne Artdeco Perfect Teint Concealer i fargen Refreshing Rose. Rosatonene vil blande seg bedre inn i ansiktshuden og jevne ut ytterligere. Perfect Teint Concealer inneholder også lysreflekterende pigmenter som optisk fyller ut linjene betraktelig.

Skjul urenheter

Urenheter er vår største fiende, og concealer er vår beste venn. Med riktig produkt og riktig farge kan du enkelt trylle vekk urenhetene. Urenheter eller små arr i huden etter urenheter er ofte røde. Grønt er komplimentærfargen til rødt og vil dekke helt over det røde. Artdeco Perfect Cover Stick i fargen Neutralizing Green gjør virkelig jobben. Den dekker perfekt over det røde partiet, samtidig som den inneholder ren tetreolje som vil fungere antibakterielt mot aknebakterien i huden, samt roe ned talgproduksjonen i talgkjertelen. Påfør denne dekkstiften gjerne før foundation, men gjerne også i løpet av dagen for å dekke over ytterligere. Anvend en concealer med en farge mer tilnærmet din egen hudtone over Perfect Cover Stick for å igjen skjule det grønne. Det røde i huden vil nå ikke synes i det hele tatt. Bruk for eksempel Perfect Cover Stick i fargen Natural Sand til å ta over det grønne, eller flytende Mineral Fluid Concealer i fargen Neutral Beige.

Valget er ditt... Men resultatet blir plettfritt...!