Artdeco

Tilbake

FESTFIN 17. MAI MAKE-UP

1/1
 Forrige bilde Neste bilde

Nå er det snart 17. mai! Men hvordan sminker man seg egentlig på selveste nasjonaldagen...? Enten om du skal på champagnefrokost med venner, familieselskap eller feste dagen (og natten) lang, så kan du fint legge en enkel fest-makeup. Stikkordet er å ha en naturlig look. Har du på deg bunad er dette med naturlighet desto viktigere - tenk en ren make-up som en ekte norsk "budeie", med friske kinn og rosa lepper.

1. Start med å påføre concealer og foundation. Du kan med fordel anvende Artdeco Make-Up Base i forkant for å jevne ut huden, men også for å sikre en optimal holdbarhet på din make-up. For et ekstra naturlig resultat, anvend Artdeco Pure Minerals mineralfoundation.

2. Så er det tid for å påføre solpudder. For en ekstra naturlig make-up kan du med fordel kun anvende solpudder og ikke foundation. Påfør solpudder på de områdene som er mest solutsatt (panne, nese, hake, kinnben) for et mest mulig naturlig resultat.

3. Påfør deretter rouge. Velg en farge som passer til din hudtone, men gjerne med litt rosatone for å oppnå den friske "budeie-looken", for eksempel Artdeco Bright Fuchsia Blush. Påfør rouge tilpasset dine konturer og din ansiktsform.

4. Hvis du ønsker å bruke øyenskygger må du gjerne gjøre det selv om det skal være en naturlig make-up. Velg da farger som passer til dine farger, men som også harmonerer med det du skal ha på deg - enten om det er bunad eller et annet festfint antrekk. Legg en lys basefarge over øyelokket og gjerne en mørkere farge for å definere og skape dybde. Bruk gjerne bruntoner da dette er farger som gir en naturlig fremtoning, for eksempel Artdeco Eye Shadow i fargene Pearly White Beige og Pearly Misty Wood. For optimalt resultat, anvend Artdeco Eye Shadow Base i forkant.

5. Påfør så eyeliner. Anvend den på våtkanten langs nedre vippekant. Du kan også påføre liner langs vippene på selve øyelokket for å ramme inn øynene ytterligere - enten om du har påført øyenskygge eller ikke. Velg gjerne en liner med litt farge fremfor svart, da dette fort kan bli for markant. For eksempel Artdeco Magic Liner i fargen Grey Olive.

6. Deretter er det på tide å vifte med vippene. Påfør Artdeco All in One Mascara for å få litt av alle effekter - fylde, lengde, separasjon og volum. Start påføringen innerst ved vipperoten og mascaraen vil omslynge vippene perfekt.

7. Til slutt er det leppene som skal ha litt farge. Hvis ønskelig, anvend en lipliner i forkant for å forhindre at glossen sklir utover. Anvend en liner i en fargetone som passer til din leppestift/gloss, eller Artdeco Invisible Lip Contour som er helt uten farge og passer til alle. I anledning 17. mai og for å understreke "budeie-looken" ytterligere, kan du anvende en gloss med rosatoner. Enten en lys variant eller en med sterkere farge dersom du ønsker det, for eksempel Artdeco Lip Brilliance Gloss i fargen Rose Kiss eller Hollywood Pink.

Artdeco Makeup Norge ønsker deg en riktig fin 17. mai-feiring!