Artdeco

Tilbake

PERFEKTE SOMMERNEGLER

1/2
 Forrige bilde Neste bilde

Ingenting er hottere akkurat nå, enn fargede negler! Ønsker du naturlige, delikate, shimrende , eller det siste innen trendfarger på neglene dine? Med ARTDECO’s  brede fargespekter er du garantert en suksess i sommer. Sommerens hotteste trend er sterke pastellfarger, eller duse, naturlige toner – velg blant våre spreke farger, og bytt gjerne neglelakk hver dag!

Slik gjør du:

1. For at neglelakken skal sitte best mulig må neglene være helt fri for gammel neglelakk. Fjern rester av lakken med ARTDECO’s "Nail Polish Remover Pads". Dette er ferdigvætede pads med neglelakkfjerner, klare til bruk. Ikke vask hendene etter fjerning med lakkfjerner – på denne måten sitter lakken enda bedre på neglene dine da de er helt fri for fett og oljer. Da får  du det perfekte resultatet du ønsker!

2. Start så med å legge et lag med Base&Top Coat (Artdeco lakk nr 06). Denne underlakken forhindrer at neglen din blir misfarget og forsterker holdbarheten på neglelakken.

3. Påfør så ett til to strøk av din favorittfarge – viktig at lakken tørker mellom hvert lag.

4. Avslutt med en Top Coat (igjen Artdeco Base&Top coat, nr 06). En Top Coat  (overlakk) beskytter den fargede neglen og gir ekstra fin glans og optimal holdbarhet på dine nylakkede negler.

God sommer!