Artdeco

Tilbake

LEI AV AT ØYENSKYGGEN IKKE SITTER?

1/2
 Forrige bilde Neste bilde

Vi ønsker alle det beste resultatet for øyenmakeupen – og vi opplever vel alle fra tid til annen at skyggen vi påfører ikke sitter hele dagen - eller natten... Hvordan løser vi dette?

Løsningen

Jo, for at øyenskyggen skal få maksimal holdbarhet og ikke legge seg i "striper" på øyelokket, er det viktig å starte med og legge en primer eller base. Dette gjør at skyggen  blir lettere å påføre jevnt og presist, samt at skyggefargen du påfører blir sterkere i fargen. Den beste fordelen er at selve skyggen festes bedre og sitter som støpt på øyelokket! En ekstra bonus ved Artdeco sin skyggebase er at den har både en pleiende og nærende effekt.

Hvordan bruker jeg en base?

Påfør et jevnt, men tynt lag med Artdeco Eyeshadow Base på hele øyelokket. La skyggebasen sitte litt på lokket før du starter påføringen av dine favorittskygger. Du kan med fordel også anvende basen alene for å få et rent og naturlig resultat, da basen nøytraliserer eventuelle fargeujevnheter i huden.

Om produktet

Eyeshadow Base fra Artdeco er en fargenøytral og nærende base. Med sine aktive ingredienser fra blant annet bisabolol (utdrag fra kamille) har basen en beroligende effekt og reduserer rødhet på øyelokket. Du visste kanskje ikke at huden på øyelokket er den tynneste huden vi har på kroppen? Derfor er det viktig å beskytte og ta vare på denne sarte huden. Vitamin E (en antioksidant) beskytter og pleier vårt sensitive øyeparti, samt fungerer som en effektiv anti-age.

Produktet er også ideelt for kontaktlinsebrukere.

ARTDECO’s EYESHADOW BASE kan brukes under enhver øyenskygge, uansett merke, uansett farge... Et must-have-produkt til ALLE som bruker øyenskygge!