Artdeco

Tilbake

HVORDAN FÅ LEPPESTIFTEN TIL Å SITTE?

1/3
 Forrige bilde Neste bilde

Vi kvinner liker å ha fargerike lepper. Problemet er at fargen forsvinner så altfor fort! Derfor prøver vi ut nye leppestifter hele tiden... Men hva med favorittleppestiften i favorittfargen din...? Hvordan kan du få denne til å vare dagen og natten igjennom?

Løsningen

Løsningen på problemet er rett og slett og velge de rette tilleggsproduktene til din leppestift. Artdeco har tilleggsproduktene som gjør at du får fullt utbytte av din leppestift - enten om den er fra Artdeco eller hvilket som helst annet merke. For at leppestiften skal få maksimal holdbarhet bør du starte med å legge en primer eller base på leppene. Dette gjør at leppestiften blir bedre festet til leppene. Vi har vel alle også kjøpt en leppestift hvor fargen blir helt annerledes på leppene enn det du hadde håpet på i utgangspunktet... Det er fordi vi alle har forskjellig grunnfarge på leppene. En base vil nøytralisere din egen leppefarge og gjøre at fargen på leppstiften blir helt identisk med slik du ser at fargen faktisk er. Basen vil også ha en forsterkende effekt på fargen til den aktuelle leppestiften som skal påføres. Når du har påført leppestiften med farge kan du avslutte med et produkt som forsegler leppestiften - på denne måten får du ordentlig kysseekte lepper.

Hvordan bruker jeg tilleggsprodukter til leppene?

Påfør et jevnt og tynt lag med Artdeco Lifting Lip Base på leppene. Vent 1 - 2 minutter før du påfører lip liner og leppestift. Dette for at basen skal trenge inn i huden for optimalt resultat. Etter påføring av leppestift tar du et papirlommetørkle og fjerner forsiktig overflødig leppestift. Påfør deretter Magic Fix som vil forsegle leppestiften til det optimale (merk: denne kan kun anvendes på leppestift og ikke på gloss som inneholder for mange rike ingredienser til å kunne forsegle fargen). La munnen være litt åpen slik at Magic Fix tørker og fikserer leppestiften helt. Over ekstra rike og fete leppestifter kan du med fordel påføre Magic Fix i to omganger for et ekstra langvarig resultat. Leppene vil nå kunne både kysse, spise og drikke - helt uten å etterlate seg fargeavtrykk.

Om produktene

Artdeco Lifting Lip Base tilfører fuktighet, pleier og beskytter leppene med både antioksidanten vitamin E og nærende jojoba-olje. En patentert ingrediens (Maxi Lip)  tilfører mer volum og virker utfyllende på ujevnheter i form av fine linjer og små rynker på leppene. Leppene blir mykere og du får en jevnere leppekontur. Artdeco Magic Fix forsegler leppestiften med en beskyttende og usynlig hinne. Naturlige ingredienser i form av essensielle oljer tilfører også næring til leppene. Artdecos Lifting Base og Maic Fix kan som sagt anvendes i kombinasjon med enhver leppestift, uansett merke.