Artdeco

Tilbake

ARTDECO HØSTLOOK: MYSTIC GARDEN

1/6
 Forrige bilde Neste bilde

Artdeco åpner døren og tar deg med inn til sin  mystiske hage, med en sensuell fargekolleksjon denne høsten. Med et retro blomsterprint presenteres høstens trendfarger under mottoet «Mystic Garden». Et fyrverkeri av farger – en  vakker look som passer til alle. Innovativ og trendy blir du denne høsten med varme bruntoner, sterk fuchsia, plommefarger og lys krem. Makeup'en passer til alle som elsker farger, og som liker å eksperimentere med makeup. Nå kan vi la høsten  komme!

Slik blir du  høstfin med ARTDECO’s trend look

Etter ditt daglige hudpleieprogram, påfør først Artdeco Makeup Base, for å få et optimalt  grunnlag før påføring av din foundation. En base gjør at foundationen sitter bedre festet til huden, jevner ut fine linjer og gir optimalt makeupgrunnlag og holdbarhet. Påfør så Hydra Mineral Compact Powder nr 40 over hele ansiktet. Bruk svampapplikatoren som følger med, eller påfør med en pudderbørste. For sterkere dekkevne, påfør to lag med foundation. Du kan også væte svampen for en mer kremaktig og lettere konsistens.

Øynene

Start med å påføre Artdeco Perfect Teint Concealer i din fargetone under øynene for  å dekke over mørke ringer og for å fremheve øyepartiet. Produktet inneholder lysreflekterende pigmenter som vil gi en optisk illusjon ved å "fylle ut" fine linjer. Påfør så din aller beste venn før selve skyggepåføringen, Artdeco Eye Shadow Base, denne påføres i et tynt lag på hele øyelokket. Bland så skyggefarge nr  213  på 2/3 deler av øyelokket, og på selve brynsbenet. Dette skaper en «spotlight» effekt på øynene, med sin varme, glødende  og lyse farge. Så, påfør skygge nr 209 i ytre kant av øyet og bland forsiktig innover mot midtre del av øyet. Bruk samme  farge  i øyekroken og bland fargene godt ut for å forhindre harde kanter. Avslutt med skygge nr 89 over globallinjen og bland godt ut slik at det blir en myk overgang fra bruntonene til aubergine-fargen. Ønsker du å anvende Artdeco sin praktiske Eye Designer (øyenskyggepenn) så kommer det to nye refill-fargepatroner i årets høstlook; fargenr 98 i beige og nr 90 i deilig aubergine. Tegn så en linje i ytterkant av nedre vippekant med Soft Eye Liner waterproof nr 16, bland med øyenskygge nr 209 for mer dybde til øyet, hvis du ønsker det. Nå er tiden inne for en mer dramatisk touch... Med High Precision Liquid Liner som endelig er tilgjengelig i brun starter  du med en tynn, fin linje på øvre kant av øyekroken og tegner så en tykkere linje utover, avslutt i ytterkant med en tynn linje for et  mer sofistikert uttrykk. Brynene børstes med Eyebrow Filler som gir ekstra definisjon  og fylde til øyenbrynene. Til vippene brukes først Lash Booster Mascara base (som gir fyldigere og lengre vipper , samt næring) før påføring av din favoritt-mascara.

Leppene

Når øynene nå er såpass dramatisk sminket,  passer det godt med en lettere leppemakeup. Begynn med Lifting Lip Base. Denne tilfører leppene en nøytraliserende farge og mykhet. Så, tegne konturen av leppene dine med Mineral Lip Styler nr 17 og fyll gjerne leppene dine med fargen av denne. Fullfør leppemakeupen med Hydra Lip Booster i høstens nye trendfarge nr 40. Dette gir leppene dine shine og tilfører masse fuktighet!

Rouge

Fullfør hele makeup'en med en touch av rouge fra høstens it-farge, farge nr 36, - en vakker plommefarge med rosaskjær som gir en høstlig friskhet tilpasset enhver hudtone.

Neglene

For å komplementere makeup'en til høsten har vi 4 nye lekre farger, velg din favoritt og bytt ofte - gjerne hver eneste dag! For ekstra holdbart resultat bruk Artdeco Base&Top Coat før og etter påføring av lakken.