Artdeco

Tilbake

BEVAR SOMMERGLØDEN!

1/1
 Forrige bilde Neste bilde

Sommeren er over, og vi skulle  vel alle ønske at brunfargen varte litt lenger…


Nå kan du bevare denne gløden, hele året!


ARTDECO BRONZING POWDER med SPF 12


Dette solpudderet gir huden din en vakker, sunn og naturlig glød. Solpudderet inneholder mikrofine komponenter som gir et mykt og naturlig resultat. Fargepigmentene i pudderet sørger for en perfekt og jevn påføring. Mikroniserte shimmer-elementer får huden din til å gløde.


Pudderet «varmer opp» huden – og kan anvendes over hele ansiktet, bruk det som rouge eller på hals og decollete. Påføres med pudderbørste for et optimalt resultat. Kan også påføres med en tørr eller fuktig svamp hvis ønskelig og for et sterkere resultat


Tilpasset enhver hudtype. Solpudderet er parfymefritt og vannavstøtende. UV-filter (SPF 12) beskytter mot solens skadelige stråler.


Når produktet er oppbrukt kan man kjøpe en ny refill i din favorittfarge


Ekstra tips:


Anvend gjerne Artdeco sin Make-Up Base som første steg når du påfører sminke for å jevne ut huden til det perfekte, samt få et resultat med optimal holdbarhet. Husk: Artdeco’s solpudder kommer som refill, og du kan enkelt skifte ut ditt oppbrukte pudder med et nytt (til lavere pris).


Smart, ikke sant?


Du kan også bytte til vårt krempudder  DOUBLE FINISH som også kommer som refill. Double Finish  er kremfoundation og pudder i ett og samme produkt